Mnou

Mnou

Světla co ukazují směr, už nepoznávám

Nejsou mnou

Sevřené srdce, běžící tep, když z výše koukám

Nejsou mnou

Obrazy mne v očích cizích, mizí

Nejsou mnou

Vyčítavé pohledy ze zrcadla zírající

Nejsou mnou

Bouře co zaplavují mne rozhněvanými blesky

Nejsou mnou

Zakleté myšlenky nenávisti

Nejsou mnou

 

Nejsou mnou

 

Kým tedy jsem?

Kamenem

Jehož vítr netvaruje

Do podoby své

Který pevně stojí

Ve své mysli nepovolí

Autor jbpoetrie, 24.11.2020
Přečteno 144x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Držet si své pevné ..přes nepřízeň větru..je dobře. *

24.11.2020 23:02:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel