Vyhasl pocit naplnění.
Neutečeš, nic se nezmění.
Chytí tě, nepustí.
Klepe na dveře, slyšíš
zvuk křehkých kostí?
Alkoholové opojení
proměňující ve svíjení.
Prázdná láhev.
Jen prázdná láhev zbyla.
Chladný, němý.
Nepřetržité běsnění.
Nevidí vysvobození.
Pošetilé utrpení.
Na konci ničeho.
Utichl.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -