Touha
Spánek touhy probudil se s nářkem
k nevolnictví.
Hleděl, ale neviděl nic z dálek,
jež si vysnil. Prázdnem k netouze hnán,
touží hříchstvím
milovat sen, i když nepožehnán.
Ale koule hudby tíží tolik
radost z ticha.
Z kterého se spánek touhy zrodil.
Mluvil ve tmě s limbem, přesto mlčel;
jako kniha,
v které příběh ztratil – ztratil účel.