V pasti
V PASTI
Trochu kulhá.
Oční bulva
svědí,
rozkrok pálí.
Z noci marže –
jaký dar že
zdědí,
vždyť jsou stálí...
Zase třeba
helfne věda,
kapky
nebo masti.
Děsná role
býti dole,
zpátky
chce z tý pasti.
Přečteno 151x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Donne, mkinka
Komentáře (0)