Putujeme nocí
Putujeme nocí
Tmou, co rámuje zkušenost
On se zamlčí, vydechne kouř
Co v plicích ho dusil
A pokračuje
Memento mori, drahocennost času
Užívat chvil, nepoddat se strachu
Vlastnit svou mysl, neplatit za nájem
Názoru, co bál ses vyslovit
Tužeb, co bál ses následovat
Tak proč plýtvat hodiny v buse, když můžeš jet z tahu tágem
Přečteno 156x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, ARNOKULT
Komentáře (1)
Komentujících (1)