Tá cesta, cesta papradia
ma viedla, viedla ako hra
na harfe keď blúdil som
na parkete
Tá cesta papradia-
stromy od machu,
tiene a na ich konci
ligot zlatého dažďu
ruže ktoré sa chceli
podobať vlčiemu maku
Púť to bola dlhá,
neľahká
občas smutná,
občas veselá
niekedy míle
prešli bez slova
a niekedy neprestala
hrať melódia
ktorá viedla ma
papradím
za tebou- nie som princ
ale ja som ním
tým človekom, tým mužom
ktorého si čakala občas v slzách
prišiel som nech ťa rozveselím
Láska a úsmev je požehnaním...
Láska prevediem ťa
našim papradím
tou cestou
som nekráčal vždy sám
ale všetky tie rany
ktoré obľubou zbieram
odjakživa,
zbieram ich aby som
lepšie chápal tie tvoje
Lebo keď rozumieme slzám
rozumieme aj smiechu,
keď rozumieme druhým-
naučíme sa rozumieť sebe
Tá cesta, cesta papradia
ma viedla, viedla ako hra
na harfe keď blúdil som
na parkete
Tá cesta papradia-
ku začiatku až od konca
minulého príbehu
aby si mi ten posledný
pomohla dopísať
chcem byť tvoj- aby som ťa
mohol nazývať mojou...
Vaše cesta kapradí
ať dovede vás ke zlatému
snad se vám podaří
kráčet k cíli společnému...
Hodně štěstí Davi... :)
05.12.2020 19:43:32 | Emily Říhová
Velmi pěkná báseň Davi.
Přeji Ti, aby Tě cesta dovedla tam, kde Tvé srdce touží být.
Krásné dny Ti přeji.
..ST..
04.12.2020 23:06:21 | Jaruška
Moc pěkné a ať se TI TVÉ přání..splní milý Davide.*ST ;)
02.12.2020 20:33:04 | jenommarie
Z celého srdca ti ďakujem Marie :)
03.12.2020 22:51:15 | Dávid
I já TOBĚ milý Davide. Přeji ti krásný Adventní čas a ať se ti vše daří. ** ;)
04.12.2020 11:45:07 | jenommarie