Snesen
.
Je to jednoduché
přetáhnout peřinu a spát
Kam se hrabe život
na SVĚT SNU
Proč stromy rostou do kosmu
smím ucítit sluchem vteřinu?
Buď světlem při mém putování
ať mohu zůstat tmou v tvém spánku
Zdaleka cval koní neokovaných
k uzamčenému zámku
Až se narodím ženou
kdesi v polích ve vůni trav
něha bude mi tvrdou měnou
slzy usušit na zítra
Až se narodím mužem
kdesi ve skalách zimního nepohodlí
opuštěn otcem veleben u žen
o lásce vypráví příliv i odliv
Je to těžké
odkopat se a žít
Kam se hrabou sny
na životní svět
zlaťáky v duši převážit
a žel
s klíčem v dlani zlenivět..
.
.
Přečteno 223x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Marten, jondys, vojtěška, Dreamy, šerý, vlnka, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)