již tolikrát jsem ti řekla
mám tě ráda
beze slov
uvnitř
v tichu
tichem jsem se ti
vyslovila
již tolikrát jsem ti poděkovala
ač smrtí
ses mi vzdálila
jsme si blíž a blíž
kráčeje za sluncem
průhledníme
spolu
kráčet za sluncem...člověk zmizí pod slunečním pláštěm,který ještě hřeje...
04.12.2020 09:57:57 | Danger