Anotace: Aké to je byť na ulici? Aký majú ľudia mindset? Chcela by som týmto otvoriť vlastný príbeh, ktorý mám s p. Milanom, ktorý by bolo škoda si nechať pre seba. Postupne by som chcela pridavať pokračovanie... Príbeh možno motivuje...:)
Upřímně, z tepla se to kecá. A tím nemíním tento váš zápis. Spíše podstatu, kterou by si nikdo nechtěl prožít. Cosi z toho znám a každý kdo tam byl ví, že přežít noc v zimě na ulici je nadevše strašení peklem. Díky, že Vám lidský osud není lhostejný.
06.12.2020 06:47:23 | Now
absolútne s Vami súhlasím... ono obecne problémy sociálneho charakteru sú hnus...ale prebudia človeka ....a ja som si podobným prešla ako dieťa, preto je pre mňa možno prirodzenejší súcit...
06.12.2020 22:25:07 | ZUZ271