Laskavé objetí jiného světa,
Studená koupel, cigareta
Štěstí je vrtkavé a proto utíkám
Do studené vody, k dýmu
A do postele ke snům
Chci být šťastná
Vydechnu trochu kouře
A v mém nitru zastaví se
Nezastavitelné
Snad strach
Určitě bouře
Kdy už budeme takoví
Jako když nám byly tři
To se štěstím nikdo nešetří
Jako by ho bylo na rozdávání