Ženy kapku jinak
Jana
Rád bych zlíbal Janě líce,
miluji ji čím dál více,
škoda, že mě přehlíží.
Nakupuji drahé dary,
na pomoc bych vzal i čáry,
jiného však vyhlíží.
Věra
Odmítl jsem Věru,
že má malou dceru,
po otci je černá.
Nevěřím ti Věro,
máš moc známé tělo,
neumíš být věrná.
Alena
Strčil jsem Alenu,
včera do bazénu,
potřebuje zchladit.
Pusu má hádavou,
představu mlhavou,
jak jen to mám sladit.
Přečteno 141x
Tipy 23
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Marcella, Květka Š., šerý, Marten, Amonasr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)