Ja viem že je v tebe viac-
ja viem že je v tebe viac
keď počujem tú plachtu viať
vo vetre decembrovom,
keď ti rozfúka šál,
rozopnutý kabát aj vlasy
a už vzdiaľ
vidím žiariť tvoje oči
a ja viem že je v tebe viac
Keď počujem ťa smiať
aj bez nadáviek nadávať
ja viem, že je v tebe viac
a keď prídu, prídu letné dni
a teploty
ktoré tak rada vítaš
aj tak smelo
svoje vrelé objatia rozdávaš
a ja sa nimi rád,
rád nechávam obdariť
- keď rozprávaš s tou tvojou iskrou
ja si vždy spomeniem
na všetko to krásne- čo bránim-
nech nezabudnem
Nejde o to čo máš
ale o to,
s kým sa o to delíš...
A ja dúfam, že veríš,
že to tiež cítiš
a chápeš
že je v tebe viac
je v tebe viac,
oveľa viac
si tou nádejou
že stále existuje
ten nádherný čas
V každém z nás je víc
co v hloubce se skrývá,
když druhý podporou jde vstříc
věřit si pak snadnější bývá...
Moc hezké Davi... krásný a pohodový advent :)
13.12.2020 23:19:15 | Emily Říhová
...Keď ťa celú mám...
Mi tam ještě chybí :o) Pěkná Dejve
10.12.2020 09:25:22 | Crazymike
Krásné milý Davide.
Vidíme v druhých i to
..čemu oni sami nevěří
..vyzdvyhnout jejich přednosti
..aby si více sebe vážili
..je dar pro obě strany
..i my to ovčas potřebujeme **ST ;)
09.12.2020 23:48:42 | jenommarie
Velmi pěkná báseň Davi, ve které jsi vyjádřil svoji víru, touhu a naději.
Ráda jsem si přečetla...ST..
09.12.2020 23:00:26 | Jaruška