...
stále naivně
jak děti věříme
nadějím že nové je
lepší než bývalé
vášně ještě planou
a už tak cynicky
dychtivě přebíráme
co v popelu dní
spálené ale zůstane
...
Martene ano, výstižně vyjádřené.
17.12.2020 23:28:17 | Jaruška
Stále naivně čekáme
co z popela povstane...
Krásný večer Martene (*)
15.12.2020 20:35:07 | Emily Říhová