Fámy městem jdou
Anotace: Pomluvy městem jdou
Prý už nejsi dáma
a já nejsem muž
tak šla městem fáma
jež bodala jako nůž
Jsi barevné okno
za nímž tvá zahrádka
i v prosinci pokvete
s kvítky jako pohádka
Tak jdou městem fámy
jako statní vojáci v šiku
ty šeptáš ,,Bůh s námi"
a u dveří bereš za kliku
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Koala, Rozmarýna, jenommarie, Malá mořská víla
Komentáře (4)
Komentujících (3)