Jiskry v ohni
Anotace: Romance ohýnku v přírodě
Je noc a oheň hoří
jiskry, jak roj včel
se tmavé noci dvoří
a lid tu krásu zřel
Oheň září a dřevo praská
jiskry jako souhvězdí pih
kol něj sedí mladá cháska
a nemám dobrý pocit z nich
Ráno dým z ohně zbyl
a ze dřeva popel sivý
plamen sbírá zbytek sil
jehož jazýček se křiví
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Rozmarýna, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)