Všechno krajkový
Všechno krajkový (Matylda, neděle 20.12.2020 večer)
No to není možný,
v poslední době fakt píšu snad jen o smrti
Nejdřív Pes, pak Richard a dneska Karásek
To už by se na to jeden vážně vyflák
V RaJi
má dnes Václav
(ten, co není svatej)
uvítací řeč
a nebeskej mok pěkně pění
Tady dole se vždycky všechno rozkecá:
Někdo prej udělal ňákej zázrak:
voda v kádi zapěnila
a je tu pivo,
jen jestli to není nějakej fejk?
Až sem je slyšet cinkot
Nebo to jsou andělský chóry?
(Taky se proslýchá,
že Mejla prej jim dělá sbormistra
a nějakej Magor jim píše texty)
Trochu jsem si, Sváťo, myslela,
že jsi nesmrtelnej
a vlastně si to myslím i teď,
ve chvíli,
kdy zrovna bohu říkáš ano
Co to má ta vaše parta za móresy
umírat vždycky akorát takhle v adventu
zrovna když já jsem pravidelně v depresi
No pardon,
některý to táhli přes Vánoce,
to uznávám
Ále, nebudu to dramatizovat:
oči mám suchý,
to jiný teď pláčou
Měls čas jim aspoň říct
něco jako
Maličko - a neuvidíte mě,
maličko – a uvidíte mě zas?
Doufám, že jo
takovejhle bonmot
je přece škoda nevyužít v pravej moment
Tak snad to Velkej Šéf
dopřál tobě i jim
Vlastně mi to nedělním večerem
zní tiše v uších taky
To beru
A těším se
Tak zatím díky,
a přeju,
ať to tam máš krajkový
Přečteno 229x
Tipy 20
Poslední tipující: Emily Říhová, R.K., enigman, Lighter, Yry, Vivien, šerý, mkinka, Frr, WWW, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)