Anotace: **mini**
.
Básně jsou psané příběhy
oblečené do šatů
z pocitů autora.
Vystrkují pochodující nožičky
k mysli čtenáře
kde jenom projde
nebo v ní
zůstane.
Pokud se i srdce dotkne.
Lehounce řekne:
"Vítej
a zahřej mě."
.
Ve střevíčcích z pocitů
Vkráčela jsi potichu,
dvířka srdce otevřela
mnohé z nás jsi potěšila... (*)
Papa*
22.12.2020 23:58:27 | Emily Říhová
A když je upletena s hřejivým snem a vlnou trpělivosti, tak hřeje až do kostí.
22.12.2020 12:38:23 | šerý
Ano..krásná hřejiva :);).
Děkuji TI milý Šeráčku a krásný večer TI přeji
22.12.2020 20:03:18 | jenommarie