Svátky
Krásné svátky prožijte
se svými blízkými si je užijte
vždyť o dárcích to není jen
ale o pohodě i jít na procházku ven
pořádně se nadlábnout a linii neřešit
kór v této době alespoň takto si zahřešit
Krásné svátky literovic rodinko...
Přečteno 150x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Lighter, Frr, šerý, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)