nemusíš mít plnou vkladní knížku
i tak můžeš bydlet pod Alpa v Mnížku
já být ženou sněžného muže
vyhrávají Himaláje modrej pane ,)
hele hezkej Novej rok snad i bude kdo ví že Márty
26.12.2020 17:20:02 | xoxoxo
Drahá Den,
ještě pár dnů do konce starého roku snad bude
ale díky krásko z jihu
za veskrze pozitivní zdravici
mávÁm Ti kynu pravicí!
26.12.2020 18:07:38 | kudlankaW