Novoroční slunce
Anotace: Slunce v lednu nemá sílu
Vyšlo slunce na blankyt chladný
aby rozpustilo mlhu sivou
ač zdá se to úkol snadný
přišla zima s bílou hřívou
Novoroční slunce nemá sílu
ba ani dostatek drahého času
aby paprsky netlačily na pilu
tak svítí krátce ve světlém jasu
Lednové slunce musí se prát
s mrazivým osudem jen chvíli
nemusí se žádných nástrah bát
v průběhu jara opět nabyde síly
Přečteno 202x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková, Psavec, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)