Svléká se z kabátu
až uši zaléhají
jízdenku prosím
do dlaní
ozvalo se opile
ze zbloudilého vlaku
pod sporým vousem
sešroubovaného do vykřičníku
skutečně zaníceného blázna
kapeš mi do tváře
myriády alegorií
v rozdvojeném máji milenců
bez kolejí
smál se průvodčí
ze všech nejvíc
štípajíce kleštěmi zemskou kůru
v cípu všelidské hodnoty
mě to rozjařilo tak že jsem se svlík...i pan průvodčí se smál když mě štíp...
30.12.2020 15:05:47 | enigman
Jízda bez kolejí **ST**
Třeba ne dlouho.
Marcellko přeji TI ať TI Nový rok přinese sílu a úlevy, splní se TI VŠE, hlavně TI ze srdce přeji zdraví, štěstí a pohodu..tu lásku..kterou v sobě máš opravdu velikou..ať i je kam a komu dávat Moc se opatruj, mám tě ráda *:) M. pá
30.12.2020 14:44:43 | jenommarie