Poslední noc
Anotace: O silvestrovské noci
Poslední noc tuze halasná
vyšli lidé prostí před domy
už brzy na obloze zář jasná
dokud se ve výši nezlomí
Pro hvězdičky a pro lunu
noční nebe velkým dvorem
než rok Nový nasadí korunu
tiše rozmlouvá s tvorem
Poslední noc tehdy bez světlice
starý básník si vyšel na zápraží
aby vstřebal silvestrovské veselice
mlčky sleduje měsíc,bdící na stráži
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka, Fany, Iva Husárková
Komentáře (0)