niekedy stačí len vypustiť
slzy
vykričať svetu aký je rozmanitý
/nespravodlivý/
opiť sa
hypoteticky
vyskočiť z okna
a čakať na krajšie ráno
každú chvíľu opúšťam svoj domov
zabúdam
zabúdam
že od samého seba
sa odísť nedá
kamkoľvek pôjdem
ty si vo mne
ale u teba už nie je miesto
.
.
predstavujem si
teba a mňa
na bežnom nákupe v tescu
niečo nesedí
chlad a
vzdialenosť
ktorá vedie ku mne
je nekonečná
..
ukončil si to skôr
ako som stihla povedať ti
"neopúšťaj ma inak zahyniem"
-