PRAHA NA PRAHU ROKU 2021
nad Prahou utichl ryk nočních ohňostrojů
ptáci a psi se z nich už oklepali
snad
zdá se být jaksi všední to dnešní novoroční ráno
poněkud šedivý je chlad
další podivně vyšinutý rok se ještě zcela neprobudil
již je však na něj patřičně zaděláno
Praha, 1.1.2021
https://www.youtube.com/watch?v=P73Z6291Pt8
někdy si říkám, že se jeden před druhým předhání..kolik si na Nový rok vystřelí ran a v Praze i jiných větších městech to musí být tedy rachot. ;(
04.01.2021 17:52:00 | jenommarie
Jj, střílelo se ostošest po celé Praze, kam až jen oko po obzoru dohlédlo, a uši zaléhaly i přes zavřená okna - těch ohňostrojů a petard bylo snad víc než kdykoliv předtím...
04.01.2021 19:45:02 | Amonasr
Tedy nevím, jak u vás v Praze. Tady mě ten Nový Roček lítal a křičel ráno před barákem. Tak jsem vylítl ven a na něho. "Hele, moc tady neřvi, nebo tě naplácám na zadek! On něco jako, že je svoboda a může si řvát, jak chce a... zalez dědku! (Já jura dědek... a kde je úcta?)
Tak jsem ho popadl, stáhnul jsem mu kaťata a naplácal mu! Řval jako pominutej. Ale dostal respekt a slíbil, že bude hodnej. No, začal tedy pěkně!
No uvidíme jak se vyvine. Ale známe to, Amonasře. Taky jsme jako kluci, toho naslibovali, že budeme hodný... ehm. Jen aby se z něho nevyklubalo moc velký číslo. Už takhle se mi sakra nezdá... 2021?
02.01.2021 01:02:32 | šerý
Jj, šerý, proutek se musí ohýbat, dokud z něj není klacek ;-) Tak ještě uvidíme, kdo z koho :-))
02.01.2021 14:14:45 | Amonasr
Někdy nezbývá než věřit, nejlépe sobě a dělat to nejlepší co můžem.
krásné zamyšlení mistře
01.01.2021 16:53:46 | kašpar