V novém roce
Nový rok tu máme
co nám asi nachystá
důležité je se mít rád ráda
nebýt pesimistou ale optimista
klopýtnutí a sem tam šrámy
občas nějaké ty rány
i ty musí být a zžít se s nimi
a netrpět z nich pocitem viny
Vše nej nej v novém roce literovic rodince
Přečteno 160x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)