Až k ránu
Anotace: Trocha Novoroční poezie
Až k ránu půjdu spát
bude dávno již rok Nový
o starém nechám si zdát
a měsíční zář hladí krovy
Nikdo opět nezastavil čas
a jsme najednou starší o rok
jenž jako náš vůz se řítil zas
jen hodiny nešly krok sun krok
Do pelechu půjdu k ránu
až mne víno zcela zmůže
ani kapka nezbyla ve džbánu
toho moku rudého,jak růže
Přečteno 194x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, Iva Husárková, Psavec, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (2)