Další rok
Tak jak jste do nového roku vkročily
snad to správnou nohou a nevybočily
tenhle rok musí už být v pohodě
nesmí se to nechat na náhodě
vše pevně uchytnout do rukou
a ani při tom nemrknout
snad musí už býti lépe
vždyť za nedlouho nám zahrada pokvete
kosáci budou pět své ódy
a holky obléknou si výstřední kousek módy
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Marten
Komentáře (9)
Komentujících (6)