Anotace: Les Miserables. Silný odkaz neskutočného muzikálu.
Tak na konci dňa sú zas včely v hlave,
Tam na konci dňa kde srdce nespí.
V tom čo chceš aj čo ťa desí,
Šípom zasiahnuť stred svojich prianí,
Čo je dnes a čo bude kdesi.
Vezmeš osud do svojich dlaní?
je to zvláštní že srdce ani včely nespí..
07.01.2021 01:05:54 | enigman
Šípom zasiahnuť stred svojich prianí,tak toto kdo na terči, ať navždy pamatuje si.
03.01.2021 03:28:03 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?