Vězeňské psaní
Lásko, Ty můj pilníčku
v zamřížovaném světě
máme na sebe chviličku
nežli bachař odvede tě
Ze šedivé, prázdné cely
píšu ti vězeňské psaní
tys svobodný svět celý
kde nedrží beze zbraní
Do zad mne pryčna tlačí
místo spaní myslím na tě
rok bez tebe bohatě stačí
a jako slunce chodíš ve zlatě
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Guldrun, Psavec, jenommarie, Marten, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)