Jo musí to být hrozné ale tito lidé si váží všeho více než zdravý člověk
12.01.2021 11:28:38 | kikin87
Upřímná a bolavá zpověď,
mrzí, že neslyšíš mě teď.
Doufám, že jinak ti naděleno bylo,
aby se tvé srdce láskou oblažilo :o(
12.01.2021 04:40:25 | Z nitra
Kdo se tak narodil..vnímá jinak..rezonují..hodně pocitově.
A kdo ztratí sluch během života
..o hodně přijde..protože už znal a to je bolestné.
Hezky napsané.;)
11.01.2021 21:12:44 | jenommarie