Výraz
Ten arogantní výraz,
přišel tak nečekán.
Já v úmyslech jen čistých,
co proudí nám v myslích,
byla zpražená
a zase na dno hozená.
Věř mi, trvá to dlouho,
vylézt zase zpět.
A vrchol ti splývá,
jak pár vět.
Nabral jsi tvrdosti,
jsou to přicházející hosti?
Vyndej je pryč,
vyndej je ven
a budeme zase žít ten svůj sen.
Přečteno 234x
Tipy 9
Poslední tipující: Ijcro, Emily Říhová, V.N.Losinský, jenommarie, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)