porušujeme pravidlá
plné čiary
záväzky
nepovolené dotyky
nebezpečné jazdy
bez limitu
porušujem
dohody
porušujem
všetko
porušujem všetko
čo som si sľúbila
sľuby
sľúbený odstup
sľuby
a sľuby
si človek
pre ktorého poruším
všetky svoje zaprisahané
zásady
-
-
je to ako nepodarená telenovela
chuan a nejaká eva maria
happy ending
už ale niet
trvá to
príliš dlho
príliš dlho
sa túlam
na rázcestí pocitov
ktoré neviem pomenovať
občas prídeš
ale
vždy
odídeš
.