Po sněhové noci
Anotace: V uplynulých dnech byla zima třeskytá
Po sněhové noci ,přišlo nebe jasné
však zimní dny pomalu se vlečou
slunce na své pouti brzy zhasne
ať řeky si během oblevy přetečou
Po Vánocích, jdou černé dny
jenž tmavé, jak peří vranní
v každém ukrytý zmar bezedný
co nad námi visí od doby ranní
V noci byly dveře zavřené na petlici
aby sněhová vánice nepřekročila práh
a neroztrhla péřovou duchnu ve světnici
však unášení bychom byly na krách
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Psavec, Z nitra
Komentáře (2)
Komentujících (2)