LÁSKA
věřim že to je nádhnerný
věřim že to je ono
věřim že třeba nemusim bejt ten pravej
věřim že to je něco
něco co kámo nepochopíš
věřim tomu
nebyl jsem tam
věřim v lásku
nebyl jsem tam
věřim v to
ale nikdy jsem tam nebyl
vem si to
vem si co chceš
co potřebuješ
co musíš
z člověk
kterej to nikdy nezažil
Přečteno 178x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Guldrun, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)