Sladkost
Jediná z chutí, je mi blízká a milá,
přirozeně sladká
s ní vracím se do dětství a snívám.
S ní padám a nořím se do slasti,
občas se ztrácím,
ráda však zůstávám v této pasti.
Miluju ty chvilky své a dokonalé,
kdy obklopím se,
manou a strávím tak hodiny celé.
Na svědomí mě má tato závislost,
chci si ji hýčkat,
však miluji ji a nikdy nemám dost.
Přečteno 183x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Kubíno, jenommarie, Psavec, Iva Husárková, mkinka, Frr, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (4)