Anotace: K čemu Listina základních lidských práv a svobod? K čemu deklarace, k čemu listiny? Nesvoboda za zdraví? V rukou bílých plášťů a mocných, čekají nás časy bezpráví?
Pandemie
V rukou mocných
v rukou onoho průmyslu
v utopených utopií důmyslů
v propojených on-linech
nesvoboda za zdraví
v klecích domovů vyplašených kuřat
straší nás donekonečna chtivý pařát
a jsou jím i platidla?
K čemu Listina základních lidských práv a svobod
k čemu desatero, deklarace, k čemu listiny?
Kdo chce a nechce vakcíny?
V bezpráví ať každý hledá pravdu práv u sebe...