Nebát se

Nebát se

Anotace: ..................

uprostřed ničeho
ničím být
plnit se prázdnotou
po okraj
bez mrknutí oka
vědomí rozdrtit
a to co již zřejmé je
uzavřít v taj

pak zavřít oči
poslouchat srdce tep
časem co všude kol
nechat se nést
netřeba všemu
co na světě rozumět
mysl svou uzamknout
myšlenkám na protest

to dělat vše
jen s jediným cílem
sebe tak připravit
na boje další
nebát se válek
co nekončí smírem
a nejít vždy cestou
co vypadá snažší

Autor James Libustka, 21.01.2021
Přečteno 204x
Tipy 13
Poslední tipující: Chane, Vivien, Majda, Emily Říhová, mkinka, Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mysl svou uzamknout myšlenkám na protest .. prima barbiturát pro zdejší nespavce

09.03.2021 15:54:46 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel