Kde jsou ty ledny
Anotace: Kde jsou ty ledny
V lednu jak na apríla
zataženo teplo i zima
počasí hraje si
jak dítě bláznivé
kde jsou ty ledny
zasněžené mrazivé
sluníčko svítí
holá je půda
za nedlouho však
zemědělcům začne sezóna
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)