Fyzické potřeby stavíme nad ty duchovní
přitom by měly být na stejné úrovni
hledáme ve hmotě pocity štěstí
nechme se radši svým srdcem vésti.
Přitom jsou provázané duše s tělem:)
14.04.2023 18:01:56 | Malá mořská víla
Duše jsou provázané
možná i spoutané
čekají,že se něco stane
než tělo z prachu odvane.
16.04.2023 15:43:05 | Ďábel sám