Trest
Krev z ran co jsem uštědřila
proudí v tepnách mého těla
Snad jen rázným tahem břitvy
dočkám se výsledku bitvy
A doufám že prohra bolí
herec několika rolí
nezaslouží potlesk davu
Jako mrtvá ryba plavu
ani tempo proti proudu
....
Moje rány nekrvácí
Jen duše se z těla ztrácí
A obal se přece vyhazuje
Přečteno 184x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, Dreamy, zdenka, blues, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)