míňame sa
každý deň sa otáčame
iným smerom
máš svoj život
život blázna
život dieťaťa
s dušou štyridsiatnika
mám
svoj život
mala som?
naozaj mám?
musí prísť nešťastie
aby si sa otočil?
zablikáš
alebo aspoň zakývaš?
na rozlúčku
.
ono to vždy bolo otvorené
povedať som ti nemala čo
nemali sme nič spoločné
"si mlčanlivá"
cítim
že dnes je posledný deň
posledný deň
kedy vyšlo slnko pre nás oboch
počúvam pri tom barbaru
a
jediné
na čo myslím
je ticho
ktoré
sme si
nikdy
nedokázali
vysvetliť
.
.
škoda... znám to ... ale ani já nevím, jestli bych dnes, byla jiná ... Z
05.03.2021 21:45:05 | zdenka
Co se má říct..někdy samo z úst vystřelí a když je láska,
vše se dá vysvětlit a mlčení není mučení.
Snad toto mlčení..dodá i rozuzlení..a nebo zamyšlení oběma;)
Některá ticha se probudí
některá ne.
Hodně štěstí Malisko a pěkný den.
31.01.2021 13:51:45 | jenommarie
pre mňa rozuzlenie určite
ďakujem
31.01.2021 13:53:39 | maliska
Ještě jsem to doplnila..ale asi zbytečně..vždyť sama víš;) také TI děkuji
31.01.2021 13:54:45 | jenommarie