Stratili sme sa
pri červenom záblesku
keď zhaslo sa slnko
a navštívil nás chlad
hrala vážna hudba
zabudla si alebo pamätáš
sláčik pohladil
nežne struny huslí
nevedno odkiaľ
prichádzajú tóny
nevedno kde
strácajú sa mnohí
ale keď slnko
zaženie chlad
ktorý nás naučil
mať rád
ja len dúfam,
ja si len želám
mlčky
aby sme nezabudli
a len nečakali
na ďalší červený záblesk
pretože ten čas
medzi nimi
je to, čo máme
Každého záblesku si musíme vážit
čekání by se mělo víc a víc krátit **ST
;) měj se krásně milý Davide
06.02.2021 11:47:21 | jenommarie
Nečekat na zázraky,
ty se bohužel nedějí
žít teď a tady,
štěstím, láskou a nadějí...
Hodně štěstí Davi, opatruj se :)
06.02.2021 11:37:36 | Emily Říhová
Ako to, že nie? Zázrak je každý jeden deň :) ale chápem čo si chcela napísať Emily :) ďakujem
09.02.2021 19:43:21 | Dávid
Davi velmi pěkně jsi to napsal.Krásně procítěná slova a já jen popřeji hodně Lásky do Života
..ST..
02.02.2021 22:35:36 | Jaruška