dětičky na sněhu sešly se čtyři
fízli hned ve zbroji obušky víří
nesmí se na pivo, nesmí se na lyže
žádné pogo, jen z youtubka Horkýže
Covid se obrací do nových mutací
umělci přichází hromadně o práci
všichni tu nasraně svíráme pěst
když Andrej přiznává - in covid best
Covid prý zásadně nechodí v noci
asi jsme pro vládu paka či cvoci
v klubech též před virem chrání nás židle
Prymula v zádech by cítit měl vidle
Na patnáct kiláků zkrátí prý vodítka,
povídá ministr, slyšíš ho, dobytka?
Proč máme postupně menší klec?
Nevíš? Pro naše zdraví, přec.