Mám novou vůni
už skoro přes rok
cítím ji pořád
chytá mě amok.
Rád bych ji změnil
už se mi příčí
ta vůně domova
ta už mě ničí.
Vůně domova nikdy nevyprchá...
03.02.2021 22:50:26 | Jaruška
Láska voní ...:)
03.02.2021 17:15:10 | Isla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?