Jsi hrdina nebo zločinec?
Nebo jen muž, co si neodpočine?
Jsi muž s doktorátem anebo pobuda?
Budeš můj princ nebo má záhuba?
Jsi mistr bojových umění nebo pohádek?
Budeš můj v běžný den nebo jen ve svátek?
Jsi milovník a poeta?
Nebo jen hledáš cestu do pekla?
Jsi muž, co s alkoholem prohrál sázku?
Tak mi prosím odpověz na otázku...
BUDEŠ MÁ ZKÁZA ČI NADĚJE?
BŮH NEBO ĎÁBEL SE ZASMĚJE?