Anotace: Všichni se asi shodneme na tom,že občas není nad to prostě vypnout. Tak co třeba tak?...
V Objetí ticha
Vně letního domu,
na podzimní dobu.
V křesle sedím,
rty smáčím do vína.
Poddávám se tomu,
němému tónu.
Očima hledím,
do zděného ohnína.
Energie z krbu,
v chatě se roznáší .
Za okny síla větru,
v lese se předvádí.
Sedím v tom křesle,
vínem plníme ústa.
Procitám tím teplem,
slov napadá mě spousta.
Jak tak vzhlížím,
do žárného spříznění.
Vymýšlím a tvořím,
literární souznění.
Vypnul jsem internet,
telefon odložil,
opustil hektický svět.
Potřebám jsem vyhověl,
do klidu se ponořil,
v duchu roztáhl květ.
Poroučím se,
mimo denní ruch,
když si o to duše říká.
Podroučím se,
v čistý vzduch,
do objetí ticha.