Tma pod černou haluzí
Anotace: Nálady během zimmího večera
Tma pod černou haluzí
před sluncem se skrývá
jako v přízemí na schůzi
ze které málo času zbývá
Křídla od země zdvíhá
když světlo kolem kmitá
hned jí stáhne zemská tíha
sotva jas v křečích zmítá
Pavouček po síti šplhá
kapky deště do ní sází
z bílé krajky utkaná mlha
krůpěj, mušku k zemi srazí
Přečteno 172x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jenommarie
Komentáře (0)