Vrací se dětství
Anotace: Vzpomínková báseň
Jako dítě, měl jsem rád
když loutkové divadlo hrál
naše chalupa byla můj hrad
kde žiju dodnes jako král
Psi chodili na cestě
byli tenkrát jako draci
jenž ublížit chtěli nevěstě
jen tady dětství se vrací
Místo žezla třímal proutek
jablko nahradil starý míč
dnes zůstal jsem bez loutek
které čas zavál někam pryč
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, ZUZ271, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)