Odraz
Hledám útěchu v zapomnění,
útěchu v tom že svět se mění.
Když však pozvedám vína sklenici,
mé srdce neklidně bušící.
V těch okamžicích zděsím se nejvíce,
zas vidím odraz sebe, zločince.
Přečteno 163x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Básník Karel, Marten, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)