Anotace: ..
Vydal jsem se hledat štěstí
sám do lesa v pantoflích.
Padá sníh, je mráz, až praští,
značí tváře zmrzlých smích?
V mrazu a v pantoflích v lese? To známky šílenství nese!
12.09.2023 13:53:14 | Koala
Možná ano :)
16.02.2021 13:07:53 | Isla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?